Σάββατο, 1 Αυγούστου 2009

Επειδή οι πολιτικοί ενδιαφέρονται για τον πολίτη!

Προσφάτως το ΠΑΣΟΚ έκανε αίτημα στην Βουλή για επέκταση του συμφώνου στα ομόφυλα ζευγάρια όμως για μια φορά ακόμη οι συντηρητικές απόψεις των Ελλήνων Βουλευτών έκαναν πάρτι ειδικά από το τρίπτυχο ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-ΝΔ.

Τα λεγόμενα του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Γεωργίου προκαλούν γέλιο και δεν είναι άξιες σχολιασμού όσο και της κας Μελά του ΚΚΕ.

Ωστόσο αξίζει να αναφερθούμε στις δηλώσεις της κας Παπακώστα της ΝΔ η οποία δήλωσε "Δεν είναι δυνατόν μια ολόκληρη κοινωνία να κρίνεται για το αν σέβεται ή όχι τα ανθρώπινα δικαιώματα, ανάλογα με τη σεξουαλική προτίμηση".

Δεν ξέρω αν παρεξηγήσαμε κάτι, αλλά αν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος υποστηρίζουν ότι βλάπτοντας τα δικαιώματα μιας κοινότητας που αγγίζει το 10% της χώρας (μέχρι και κόμμα στην Βουλή φτιάχνουμε) δεν βλάπτουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, τότε ο ΟΗΕ έχει κάνει λάθος τόσα χρόνια και έχει βάλει τα gay δικαιώματα στα ανθρώπινα?

Και όλα αυτά την ώρα που στην Αλβανία ο πρωθυπουργός παρά τις αντιδράσεις θρησκευτικών οργανώσεων όλων των δογμάτων, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας θεσμοθετεί τον gay γάμο. Άλλωστε γι' αυτό δεν υπάρχουν οι κυβερνήσεις? Να προστατεύουν τους πολίτες τους χωρίς διακρίσεις?

Μήπως τελικά πρέπει να στείλουμε τους πολιτικούς μας για σεμινάρια στην Αλβανία?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου