Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Μετά την βροχή..... το ουράνιο τόξο!!!!

Athens Pride Festival 2010 
We Are Everywhere!!!!!

Χτες, 5 Ιουνίου, ξύπνησα με μια ανυπομονησία. Μόλις όμως άνοιξα το παράθυρο η ανυπομονησία έγινε άγχος και μια ψιλοαπογοήτευση. Γιατί; Ήταν το Athens Pride Festival και ήταν η πρώτη φορά που παραβρέθηκα στην εκδήλωση αυτή, αλλά ο καιρός το πρωί ήταν βροχερός. Όμως τελικά ήταν προμήνυμα για την επιτυχία του Pride γιατί..... Μετά την βροχή βγαίνει το ουράνιο τόξο!
Κατά τις 5.30 (άργησα ξέρω είμαι απαράδεκτη!) έφτασε η μεγαλειότης μου (ουδέν σχόλιο παρακαλώ!) στον χώρο της πλατείας Κλαυθμώνος. Πριν καν φτάσω αντίκρισα την κλούβα των ΜΑΤ που βρίσκονταν εκεί σε περίπτωση που χρειαστεί να μας προστατεύσουν και βγαίνοντας από το τρένο στην Ομόνοια άκουγα την μουσική από τα live Dj sets
Όσο πλησίαζα είχα ένα περίεργο συναίσθημα χαράς. Μόλις έφτασα είδα το stage περήφανα στημένο στην άκρη της πλατείας και γύρω γύρω περίπτερα. Μόλις τελείωσα την βόλτα μου στα περίπτερα κάθισα και απλά χάζευα μέχρι που βγήκε η Τάμτα και μετά η στιγμή που περίμενα.... 

THE PARADE
Ξεκινήσαμε από την πλατεία Κλαυθμώνος περάσαμε μπροστά από το κατάστημα της Marfin στην Σταδίου που ήταν λίγο πιο δίπλα. Το πρώτο άρμα με όνομα "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ" που οδηγούσε την παρέλαση είπε όσο περνάμε μπροστά να μην γίνεται φασαρία. Μόλις περάσαμε την Marfin άρχισε το πάρτι!! Στην συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς την Βουλή σε έναν ξέφρενο ρυθμό με κέφι και πολύ υπερηφάνεια! Συνεχίζοντας από την Βουλή κατευθυνθήκαμε προς την Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα τελείωνε η παρέλαση, περάσαμε μπροστά από το ΕΣΡ όπου αντηχούσαν αποδοκιμαστικά σφυρίγματα από όλο τον κόσμο της παρέλασης. Δεν ακολούθησα την παρέλαση μέχρι το τέλος έστριψα όταν φτάσαμε παράλληλα στην πλατεία Κλαυθμώνος όπου είχε φτάσει ήδη αρκετός κόσμος και μετά βίας η τροχαία προσπαθούσε να διακόψει ξανά την κυκλοφορία. 
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω μια από τις εξέχουσες προσωπικότητες που βρέθηκαν στην παρέλαση. Μιλώ φυσικά για την Ελένη Λουκά! Αγκαλιά με την εικόνα του Μεγαλοδύναμου να φωνάζει "Μετανοείτε!!".... ήταν τραγικά γελοία! 
Αφού επέστρεψε η παρέλαση στην πλατεία άρχισε το πάρτι. Πρώτα εμφανίστηκε ο Dj Erwin, ακολούθησε η Ευσταθία (την λατρεύω αυτή την γυναίκα!!!), μετά οι vegas (ας μου εξηγήσει κάποιος ποιος άχρηστος είπε στην saya ότι έχει φωνή να τραγουδήσει το I gotta feeling) και λίγο πριν αρχίσουν τα drug shows έπρεπε να αποχωρίσω από αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα.
 
Αν με ρωτήσετε πως πέρασα... απλά ΥΠΕΡΟΧΑ!!! 
Η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια, χορός, τραγούδι και πάνω απ' όλα υπέροχος κόσμος! Γνώρισα από κοντά άτομα που περίμενα πως και πως να γνωρίσω... Γενικά ήταν όλα τέλεια! 

Βέβαια όλα αυτά τα επισκίασε κάτι... Η απουσία ενός ατόμου.... Θέλω να ξέρει πως ήταν όλα τέλεια και ελπίζω κάποια στιγμή να πάμε μαζί.....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου