Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Athens Pride: Κοντεύει ο καιρός και λυσσάει ο ακροδεξιός!

Τις τελευταίες μέρες ένεκα των αποφάσεων του νέου δημάρχου της Αθήνας, έχουν ξεσηκωθεί κάποιοι πολιτικοί κύκλοι, ειδικά με την απόφασή του να μην μεταδίδονται οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας σε συνδυασμό με την απόφαση να τεθεί το Athens Pride υπό την αιγίδα του δήμου. Προσπαθούν να αντιπαρατεθούν σε αυτή την απόφαση του δημάρχου της Αθήνας στηριζόμενοι στο επιχείρημα του ίδιου ότι έκοψε την μετάδοση της εκκλησίας της Μεγάλης Εβδομάδας για να προστατευτούν τα δικαιώματα των μεταναστών, κάτι το οποίο προβάλει και ως επιχήρημα και βουλευτής κόμματος της ακροδεξιάς σε κείμενό του.

Το θέμα είναι πως όλη τους η προσπάθεια αυτή στηρίζεται σε δήθεν ανακοινώσεις ανύπαρκτων Μουσουλμανικών Ενώσεων όπως οργάνωση "Αντιεξουσιαστών Μουσουλμάνων Αδελφών Νοσοκόμων" ή Μουσουλμανική Κοινότητα Ελλάδος (να παρατηρηθεί η χρήση του τύπου από την καθαρεύουσα Ελλάδος). Αυτές οι δυο (υποτιθέμενες;) ενώσεις Μουσουλμάνων προβάλουν το επιχείρημα ότι απ τη στιγμή που σύμφωνα με τη δική μας θρησκεία απαγορεύεται η δημόσια εκδήλωση της ομοφυλοφιλίας αφήστε τους να παρελάσουν και μετά αφήστε μας να τους σκοτώσουμε.

Προσπαθούν αυτοί οι πολιτικοί κύκλοι με δόλιους τρόπους να ξεσηκώσουν μια μειονότητα την οποία οι ίδιοι έχουν καταστήσει τον αποδιοπομπαίο τράγο της ελληνικής κοινωνίας, αντί να υποστηρίξουν ορθώς την άποψή τους κατά του Athens Pride την οποια κανένας δεν  κατηγόρησε αλλά προσωπικά εγώ δεν επικροτώ την προσπάθεια τους να βάλουν δυο μειονότητες να τσακώνονται δηλαδή τους LGBTQ με τους Μουσουλμάνους, δεν ξέρω με ποιο σκοπό, πάντως σίγουρα δεν είναι κάτι καλό για την αφομοίωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.





ΥΓ1: Όλα αυτά ισχύουν σε περίπτωση που παραβλέψουν κάποιοι το γεγονός ότι αυτό είναι ένα χοντροκομένο εθνικιστικό αστείο

ΥΓ2:Χτες (29/4/2011) η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας έβγαλε ανακοίνωση διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που απασχολούν το post αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου