Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Ερωτήσεις και απαντήσεις vol.2

Και ναι επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις γιατί τελικά υπάρχουν πολλές που μας αφήνουν κόκαλο συνεχώς.

Ερώτηση: Θα έκανες ποτέ τρίο;
Απάντηση: Μόνο αν με άφηνες να πηδάω εσένα και το γκομενάκι που θα μου φέρεις!

Και προς απογήτευσιν του αντρικού πληθυσμού οφείλω να σας ενημερώσω ότι οι λεσβίες ΔΕΝ είμαστε ερωτικά παιχνίδια των στρ8 αντρών. Θέλουμε να πηδάμε τη κοπέλα μας ΜΟΝΕΣ μας και μπορούμε! Αν κάποια από τις δυο μας ήθελε άντρα να είστε σίγουροι ότι θα τον είχε και επίσης να είστε σίγουροι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήσασταν εσείς. Αν θες να δεις τσόντα νοικιασε μια ή έστω πάρε δυο πουτάνες και πλήρωσέ τες να σου κάτσουν. Από κει και πέρα αν θες sex toys μπορώ να σου προτείνω κάποια καλά sex shops.

Ερώτηση: Δηλαδή αν γνωρίσεις έναν άντρα και τα πάτε καλά δεν θα του κάτσεις.
Απάντηση: Εγώ λεσβία. Εσύ μαλάκας!

ΟΧΙ άνθρωπέ μου δεν θα του κάτσω! Εσύ θα καθόσουν στον κολλητό σου ή σε όποιον άντρα γνώριζες και τα πηγαίνατε καλά; και μην με κοιτάς εμένα έτσι με το βλέμμα της αηδίας γιατί κι εγώ αυτό σκέφτομαι όταν με ρωτάς τέτοιες πίπες!

Διαπίστωση: Δεν σου φαίνεται!
Απάντηση: Ναι, ξέχασα την ταμπελίτσα με το νέον σπίτι και η εφεδρική είναι για επισκευή.


Για κάποιον παράξενο λόγο πάρα πολλοί (άντρες και γυναίκες) έχουν την εντύπωση ότι οι λεσβίες πρέπει να είμαστε άσχημες και σαν τον μπάμπη τον νταλικέρη χωρίς τ αρχίδια και το μουστάκι για να είμαστε πραγματικές λεσβίες. Έχω να σας ενημερώσω όμως ότι η θυληκότητα (δηλαδή πως βιώνει η γυναίκα το φύλο της) έχει διάφορες εκφάνσεις. Τώρα αν εσένα δεν σου γεμίζω το μάτι για λεσβία ρώτα το γκομενάκι που χεις δίπλα σου σε κανα μήνα αν είμαι λεσβία ή όχι.

Ερώτηση: Δεν θα θες όμως να κάνεις παιδία κάποια στιγμή;
Απάντηση: Ναι, θα θέλω και μάντεψε... θα έχει δυο μανάδες!! Κλείσε το στόμα μη πει καμμιά μυγούλα τώρα!

Ναι, οι gay μπορούμε να μεγαλώσουμε παιδιά και όπως δείχνουν οι προσπάθειες σε άλλες χώρες με μεγάλη επιτυχία. Το θέμα είναι κάτι ηλίθια κολλημένα μυαλά σαν το δικό σου που δεν μας το επιτρέπουν στην ελληνική κοινωνία καθώς δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και κράζεται τι κάνει ο καθένας στην οικογένειά του, το κρεβατι του κτλ κτλ. Εδώ δεν αφήνεται σε χλωρό κλαρί την γειτόνισσά σας επειδή δεν σας αρέσουν τα βρακιά της εμάς θα αφήσετε στην ησυχία μας;

Ερώτηση: Δε νιώθεις άσχημα να φιλιέσαι μέσα σε κόσμο;
Απάντηση: όταν έσυ βγάζεις τα μάτια σου με το γκομενάκι δίπλα μου ντρέπεσαι;

Όχι κύριοι δεν ντρέπομαι και όχι δεν ψάχνω για τριο. Θέλω να φιλήσω την κοπέλα μου και θα το κάνω αν δε γουστάρεις απλά κοίτα αλλού. Έχω βαρεθεί να βλέπω στρ8 ζευγαράκια να είναι μες τις γλύκες παντού συνεχώς και όταν πάω εγώ να πάρω αγκαλιά τη κοπέλα μου να με κοιτάζουν σα να ήρθε το alien απέναντί τους. Ξεκολλάτε τη ζωή σας! Υπάρχουμε και ζούμε ανάμεσά σας και μαντέψτε... είμαστε και εμείς ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Διαπίστωση: Μάλλον αυτός που πήγες δεν θα ταν καλός και το γύρισες.
Απάντηση: Τουλάχιστον είχε καλύτερες συστάσεις από σενα.

Λοιπόν, οι λεσβίες δεν είμαστε γκόμενες πληγωμένες από τους άντρες απλά δεν μας ικανοποιούν πώς το λένε; Ακόμα και πρωταγωνιστή τσόντας να μου φέρετε να με πηδήξει θα προτιμήσω να φάω τυρόπιτα βλέποντας τη Μενεγάκη!! Είμαστε λεσβίες γιατί έτσι γεννηθήκαμε δεν περιμένουμε τον πρίγκηπα πάνω στο άσπρο άλογο (την πριγκήπισα πάλι παίζεται...). Το ξέρετε πολύ καλά ειδικά οι άντρες πως οι γυναίκες είναι θάνατος οπότε θα ήταν μεγάλος μαζοχισμός να επιλέγαμε να μπλέκαμε με το πιο όμορφο, γλυκό, γοητευτικό αλλά και ύπουλο ων αυτής της πλάσης.

ΥΓ: Ελπίζω να μην χρειαστώ και vol3!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου