Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ηλίθιο στρεϊτοχιούμορ

Πραγματικά δε πίστευα ότι η βλακεία του κάφρου, Έλληνα άντρα, σεξιστή, βλάχου, θα με οδηγήσει να γράψω ολόκληρο post για το ελεεινό σεξιστικό χιουμοράκι που, φυσικά, εμείς δεν πρέπει να παρεξηγούμε γιατί "έεελα μωρέ μη γίνεσαι τριμμένη μια πλάκα κάναμε", αλλά όταν ο Αϊνστάιν είπε κάτι περί απεραντοσύνης της ανθρώπινης βλακείας δεν έπρεπε να το πάρουμε τόσο εν ψυχρό, τελικά.

Λοιπόν, φίλε μου έχω να σου πω ένα νέο. Όταν ενώ ξέρεις για τη σεξουαλικότητά μου λες συνέχεια φράσεις "πότε θα μου κάτσεις", "πότε θα σε κάνω γυναίκα" και άλλα τέτοια όμορφα ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!! Δεν θα σου κάτω ποτέ και ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ (εκτός αν θεωρείς γυναίκα το τσουλάκι του χωριού σου που έχει κάνει το μουνί της πηγάδι οπότε πρέπει και να το κοιτάξεις γιατί κάτι πάει στραβά με τη πάρτη σου). Και σε ρωτάω: Θα σ άρεσε να ερχόμουν εγώ στην εκάστοτε γκομενίτσα σου (γιατί είσαι τόσο "άντρας" που δεν σου φτάνει μόνο μια) και να άρχιζα "Ωπ, που σαι μαναρίτσα μου; Πότε θα παρατήσεις τον μπουρτζόβλαχο να σου μάθω τι θα πει σεξ;" πριν απαντήσεις απαντώ εγώ. Δεν θα σου άρεσε και κατά πάσα πιθανότητα θα με έστελνες στο νοσοκομείο αν το έκανα, γιατί μη ξεχνάμε ότι είσαι τόσο "άντρας" που θες καθαρό κούτελο.

Μπορεί να είσαι "άντρας" για σένα και για τους φίλους σου που γαμάς ότι κινείται (μάντεψε... κι εγώ το ίδιο κάνω!!)  αλλά για μένα είσαι ένα άτομο που δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το κόσμο. Όταν έφευγες από το χωριό σου (ναι μιλάω και για μας τους Αθηναίους γιατί κάθε γειτονιά είναι κι ένα χωριό) δεν σου έμαθαν ποτέ ότι οι γυναίκες δεν είναι κάποιο σεξουαλικό παιχνιδάκι σου και προφανώς δεν σου έμαθαν ποτέ ότι το χιούμορ και η προσβολή έχει μια διαφορά. Όταν φίλε μου θες "μια νύχτα στο κρεβάτι μαζί μου που θα μου μάθει τι θα πει σεξ" σκέψου ότι κάποιος θα μπορούσε να τα λέει αυτά στην αδερφή σου.

Ξέρω ότι ζεις σε μια κοινωνία που σου ζητάει καθημερινά να αποδείξεις ότι "είσαι άντρας" αλλά δεν θα βγάλεις τα ελληνοβλάχικα κόμπλεξ σου σε μένα. Αν θες να αποδείξεις πως είναι άντρας αρκεί να αποδείξεις ότι είσαι άνθρωπος, ότι σου έμαθαν να σέβεσαι τον άνθρωπο που είναι φίλος σου και την γυναίκα που κάποια στιγμή θα είναι μαζί σου. Αν πάλι έχεις αμφιβολίες για το τι θέλει το πουλάκι σου λυσ' το σε ψυχολόγο όχι σε μένα ούτε στις δύσμοιρες που θα μπλέξουν με σένα και θα πρέπει να σε φάνε στη μάπα (και στο μουνί τους ενίοτε). Αλλιώς κάνε μας τη χάρη άνοιξε μια γούβα, κρύψου και μην ξαναεμφανιστείς σε αυτό το κόσμο. Ευχαριστώ!


ΥΓ: Προφανώς και δεν είναι όλοι έτσι. Θίγω τη συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ανδρών αυτής της χώρας.

3 σχόλια:

  1. Χα!! Εκτός από το ανδρικό ηλίθιο στρειτοχιούμορ, όμως, μην ξεχνάμε και το γυναικείο! Αυτά τα "αχ, μα δεν είμαι η μόνη γυναίκα στη ζωή σου;;", ή "αν την απατήσεις με άντρα, πιάνεται για απιστία??" κλπ κλπ κλπ, αποδεικνύουν ότι η ομοφοβία (συγκαλυμμένη ή μη) και η μπουρτζοβλαχιά δεν γνωρίζει φύλα, ούτε αυτή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφέστατα απλά το ανδρικό μ φαίνεται πιο χυδαίο ενώ το γυναικείο απλά ημιμαθές, γι αυτό και το σχολιάζω τόσο έντονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που τους βρίσκεις τόσους μαλάκες; μένω έκθαμβος! τα ερωτήματα τα έβγαλες από πλήθος, ή απλά πέτυχες τον μαλάκα του χωριού;
    2013 ρε γμτ, θα περίμενα κάτι καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή